Normal fixed anders sh4

Stillere

 • Klaus Emil Stærk Sørensen
 • Kasper Boye Jørgensen
 • Lars Døssing Rosenmeier
 • Annette Damm
 • Jeppe Christensen
 • Asser Traberg Smidt
 • Erik Jørgensen
 • Povl Markussen
 • Mads Hauptmann
 • Astrid Schmeltzer Dybkjær
 • Jørgen Dahl Madsen
 • Anders Jørn Jensen

  Hvem er jeg

  Jeg synes rent vand på lang sigt er mere vigtigt end en lille besparelse i kroner og øre nu. Til hverdag arbejder jeg med Ladegårds Å-projektet, klimatilpasning og bæredygtige løsninger.

  Jeg har været forbrugernes repræsentant i HOFOR de sidste 2 år, hvor jeg har taget forbrugernes sager op. Skriv gerne til mig på ag21.andersj@gmail.com.

  Vi skal beskytte drikkevandsressourcen til fremtidens generationer, frem for at vi alle sammen får en lille besparelse nu. Vandet er i forvejen billigt og Finansministeriet tvinger årligt vandselskaberne til at spare. Flere nedskæringer og privatisering er ikke vejen frem.

  Det er langt vigtigere, at vandselskaberne får lov til at beskytte vores drikkevand. Lige nu er der desværre en tendens til, at man vil tillade mere forurening fra landbruget og vil nedskære miljøbeskyttelsen i vandselskaberne.

  Det kan ikke være meningen, at nutidens forbrugere skal have en effektiviseringsgevinst, der ender med at koste fremtidens generationer muligheden for rent vand i hanen. Det har jeg skrevet til miljøministeren (se brev: http://miljoe-noerrebro.dk/wp-content/uploads/2016/02/Brev2.pdf).

  Jeg tror på, at forskellighed i en bestyrelse er godt. I de sidste to år har jeg som forbrugerrepræsentant bragt forskellighed ind i bestyrelsen - både ved at stille de svære spørgsmål og bringe helt nye ting til dagsorden.

  Jeg er uddannet historiker, bor på Nørrebro og er far til en dreng, som jeg synes vi skylder adgang til rent drikkevand hele livet.

  I skal vælge mig, fordi….

  - Den helt store opgave i de næste 20 år er klimatilpasning. Her arbejder jeg målrettet for investeringer i grønne og blå overfladeløsninger i stedet for de meget dyre kloakrør under jorden. Konkret har jeg været med til at overbevise systemet om, at der ikke er brug for et skybrudsrør under De Gamles By, hvis man i stedet laver grønne skybrudsløsninger. Det har sparet os forbrugere for op mod 60 millioner kr. Jeg mener man bør gå endnu længere med åbne vandløb som fx Ladegårdsåen, Grøndals Å og Harrestrup Å.

  - Jeg står bag forslaget om at åbne Ladegårdsåen på Åboulevard. En post i HOFOR er meget vigtig i det arbejde, fordi HOFOR kommer til at spille en stor rolle i projektet (www.ladegaardsaaen.dk).

  - Jeg vil bruge mit mandat fra forbrugerne aktivt, også uden for bestyrelsen, ved at skrive direkte til politikere og interesseorganisationer (se fx link til brevet ovenfor).

  Alle har to stemmer. Jeg anbefaler Povl Markussen fra Albertslund til din anden stemme. Det gør jeg fordi, vi arbejder godt sammen og fordi det giver rigtigt god mening, at den ene forbrugerrepræsentant kommer fra byen, mens den anden kommer fra en omegnskommune.