Normal fixed l1040959 til indsaetning i word
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Shahrzad Sasja Zarion

Liste Yngrelisten
Uddannelse Diplomingeniør/Bachelor of Science in Engineering
Retning Eksport
Årgang 2013
Alder 35
Hvem er jeg

Under min studietid blev jeg medlem af IDA og stiftede for første gang bekendtskab med alle de muligheder jeg, som studiemedlem havde. I 2012 blev jeg en aktiv del af IDA Young Professionals, hvor jeg i dag er Næstformand, og siden valget i 2013 har jeg også været en aktiv del af Yngrelisten hvorigennem jeg har siddet som suppleant til repræsentantskabet.

Igennem mit bestyrelsesarbejde hos IDA Young Professionals har jeg bl.a. været med til at etablere retningslinjer og processer der førte til tættere samarbejde med de studerende. Jeg brænder for at synliggøre de muligheder IDA giver studerende og ny dimittender for at være aktive i organisationen og opnå erfaringer og netværk.

I skal vælge mig, fordi….

Jeg er utrolig fascineret af de mange muligheder man har som medlem af IDA – Og for mit vedkommende har mit medlemskab af IDA betydet, at jeg havde mulighed for at præge dagsorden for erhvervslivet på de områder jeg brænder mest for. Jeg har igennem mit engagement i IDA erhvervet mig erfaring inden for politik og bestyrelsesarbejde. Som bestyrelsesmedlem arbejder man på tværs af IDA’s mange flader og man får dermed hurtig dannet sig et bredt netværk som strækker sig blandt IDA’s parlamentariker samt IDA’s samarbejdspartner på både nationalt og internationalt niveau. Denne mulighed vil jeg fortsat arbejde på at synliggøre over for vores unge medlemmer og på den måde være med til at sænke gennemsnitsalderen blandt vores aktive medlemmer.