Normal fixed christian bentzen
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Christian Krefeld Bentzen

Liste Yngrelisten
Uddannelse Ph.D.
Retning Teknisk Fysik
Årgang 2005
Arbejdssted Merck Life Science A/S
Alder 39
Hvem er jeg

Jeg er far til 2 drenge på 5 og 7 år, arbejder for Merck Life Science som salgschef, og har en uddannelsesbaggrund inden for teknisk fysik, og en ph.d. i elektrofysiologi - og inden da gået på skoler i Frankrig, Tyskland, Schweiz og USA.
Jeg tror på, at uddannelse er vejen frem for Danmark, og interesserer mig for uddannelsespolitik og erhvervspolitik - har siddet i IDA's uddannelsesudvalg i 6 år, og hjulpet til med at få et internationalt perspektiv på det danske uddannelsessystem.
I min fritid spiller jeg fodbold med mine drenge, bager kager, og løber i skoven.

I skal vælge mig, fordi….

Jeg fra personlig erfaring ved, at der er mange måder man kan lave god uddannelse. Jeg følger med stor interesse den internationale forskning på området, og har i IDA regi bidraget med en forståelse for, at måle/veje paradigmet som new public management fordrer, ikke bidrager med de essentielle kompetencer, som afgør om mennesker får succes på den lange bane - kompetencer som kort beskrevet er klassisk dannelse kombineret med hård viden - Success i form af høj grad af lykke-følelse, høj indkomst, lave skilsmisserater, lavt niveau af kriminalitet, høj frekvens af succesfulde iværksættere mm.

Jeg vil fortsætte med at hjælpe med sætte den politiske dagsorden inden for mit område, og sikrer Danmark står godt for fremtidens udfordringer.