Normal fixed  d9v1986 sh
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Martin Kielland

Liste Yngrelisten
Uddannelse Cand.Scient.
Retning Biologi
Årgang 2006
Arbejdssted MOE - Seacon A/S
Alder 36
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg

Jeg er uddannet biolog med speciale i ferskvandsøkologi. Fritiden bruger jeg til at undervandsfotografere langs de nordiske kyster også om vinteren. Jeg har leveret fotos til flere danske naturbøger og Den Blå Planet. På turene samles der også dyr til det store kolde saltvandsakvarium, der står i stuen. Er der sne, er jeg ude på telemark skiene.

Jeg har arbejdet 8 år som miljørådgiver for kommuner og store anlægsprojekter f.eks. Femern Forbindelsen og arbejder til dagligt med koordinering og planlægning mellem bygherre, entreprenører og myndigheder. Det er et spændende felt, hvor man har kontakt til mange faggrupper, særligt ingeniørene, der projekterer anlæggene.

I skal vælge mig, fordi….

Mit fokus er på ledigheden hos cand.scient. kandidater blandt IDA´s medlemmer, mere præcist at styrke IDA´s arbejde med skabe netværk for studerende, dimittender og ligeledes cand. scienter som allerede er i job.

Derudover vil jeg arbejde for at der fortsat fokuseres på sikre mangfoldighed i alle foreningens grene, og fokus på det globale arbejdsmarked, idet jeg oplever at der i de store anlægsprojekter er involveret folk fra hele verden. Det skaber en ny dimension af udfordringer for ingeniører, som skal kunne mestre kulturel mangfoldighed i stor stil.