Normal fixed esben i farver v01
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Esben Søltoft

Liste Yngrelisten
Uddannelse Civilingeniør/Master of Science in Engineering
Retning Maskin, Mekanik & Industri
Årgang 2006
Arbejdssted Corning Optical Communications ApS
Alder 36
Hvem er jeg

Jeg er oprindelig fra Næstved, og åbenbart en af de mange der er flyttet hjem igen for at slå mig ned med familie, hobby, motorcykel der skal fikses (hele tiden) og karriere.

Jeg arbejder i dag som Plant Engineering Manager i en metalbearbejdende virksomhed, men har tidligere været selvstændig produktudvikler og har en stor passion for udvikling og en stor interesse i Open-Source miljøet.

I skal vælge mig, fordi….

Jeg vil arbejde for at vi skal have uddannelserne tættere på virksomhederne udenfor de store universitetsbyer. Vi har også udenfor universitetsbyerne brug for nye friske hoveder til virksomheder, som iværksættere og til at skabe udvikling.

Vi skal understøtte de iværksætter miljøer der allerede idag spirer i form af makerspaces, fablab og erhvervsnetværk, så vi får nogle stærke udviklingsinkubatorer.

Jeg ønsker at det skal være nemmere at arbejde internationalt og etablere sig på tværs af grænser. Det drejer sig ikke blot om at kunne flytte sit arbejde, men også sin familie ud, og tage sin familie, eller den familie man skaber sig med hjem igen nemt og ubesværet, selv om man ikke begge er dansker

Kandidater i