Normal fixed 11235271 1603261429933996 6110665401348983102 n  1
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Carina Pedersen

Liste Yngrelisten
Uddannelse Civilingeniør/Master of Science in Engineering
Retning Ledelse, Innovation & Forret.udvikl.
Årgang 2012
Arbejdssted Det Blå Gymnasium Sønderborg
Alder 28
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg

Til daglig har jeg min gang på Det Blå Gymnasium i Sønderborg, hvor jeg er adjunkt og innovationskoordinator. Jeg underviser i faget innovation, hvori der både ligger læring om (udviklings)processer, organisation og strategi. Som innovationskoordinator planlægger jeg bl.a. entreprenørskabskonkurrencer for Fonden for Entreprenørskab og laver virksomhedssamarbejder med det lokale erhvervsliv.
I mit daglige job bruger jeg ofte de kompetencer, som jeg erhvervede mig under ingeniørstudiet - og sammen med House of Science i Sønderborg, er jeg med til at udbrede kendskabet til naturvidenskab hos både folkeskole- og gymnasieelever.

I skal vælge mig, fordi….

Jeg ønsker, at IDA skal være til for alle - uanset geografi, alder og køn. Jeg mener, at en fagforening skal skabe værdi for det enkelte medlem og være en aktiv bidrager i forhold til unges karriereudvikling. Som ung ingeniør ønsker jeg især at have fokus på de unges karrieremuligheder, herunder også hvorvidt de tilbudte ingeniørstudier stemmer overens med erhvervslivets ønsker og krav.

Kandidater i