Normal fixed reduced
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Kathrine Nygaard Stannov

Liste Yngrelisten
Uddannelse Diplomingeniør/Bachelor of Science in Engineering
Retning Eksport
Årgang 2007
Arbejdssted Energinet.dk
Alder 33
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg

Jeg har været medlem af IDA siden jeg startede på Vitus Bering i Horsens, det nuværende VIA, i 2002, og blev færdig som eksportingeniør i 2007.
Jeg har altid været en flittig bruger af foreningen til kurser og sociale arrangementer, og blev frivillig parlamentariker i bestyrelsen for IDA Trekantsafdelingen i 2008, hvor jeg var formand 2009-2013.
I 2010 blev jeg valgt ind i repræsentskabet for IDA, og jeg er stolt af at foreningen giver så meget indflydelse til medlemmerne.
Jeg har arbejdet for Energinet.dk som IT konsulent siden 2014, og er pt. udstationeret i Bruxelles for ENTSOG, en organisation under EU Kommissionen. Rejsetiden til IDA er dog kortere end fra Aarhus, så afstanden bliver ikke et problem.

I skal vælge mig, fordi….

IDA skal møde medlemmerne hvor de er, uanset om det er for at vedligeholde faglige kompetencer eller skabe rammer for at pleje faglige relationer. Medlemmernes behov være i fokus, og samfundet skal kende vores standpunkt. Dynamik, gennemsigtighed og gennemslagskraft er vigtige for at fastholde IDAs position som en moderne fagforening, som er der for sine medlemmer i enhver fase af livet, studerende, ansat, forælder, leder, ledig, pensionist, you name it! Det betyder også at vores ressourcer skal bruges bedst muligt, inklusive vores studiemedlemmer og netværket af IKKE-ingeniører, som alle medlemmerne tilsammen har adgang til.
Vores frivillige er en kæmpe ressource, som skal have de bedste betingelser for at varetage hvervet.

Kandidater i