Normal fixed profiledin
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Morten Skou Nicolaisen

Liste Yngrelisten
Uddannelse Civilingeniør, PhD
Retning Byplanlægning
Årgang 2009
Arbejdssted AAU, Institut for Planlægning
Alder 34
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg

Jeg er adjunkt på Aalborg Universitet og bor i Aarhus med min bedre halvdel, som også er ingeniør. Min forskning ser på effekterne af transportinfrastruktur og samspillet mellem by- og transportplanlægning. Tidligere har jeg arbejdet i Norge og USA, og jeg bruger generelt en del tid i udlandet i forbindelse med både arbejde og fritid. Jeg har en del erfaring fra IDAs faglige netværk, hvor jeg har siddet i bestyrelsen de sidste tre år. Den erfaring vil jeg gerne bringe med over i repræsentantskabet, så vi i Yngrelisten kan stå endnu stærkere på landsplan.

I skal vælge mig, fordi….

Jeg har tre mærkesager:

For det første skal IDA være lig med innovation. Forskning, uddannelse (inkl. efteruddannelse) og iværksætning skal styrkes. IDA skal sikre, at medlemmerne konstant er på forkant med udviklingen, og gerne selv er en del af den.

For det andet skal ledigheden ned. Specielt blandt dimittender. Det er svært nok at tiltrække studerende til ingeniørstudierne. Frygt for ledighed må ikke være en barriere. Vores dimittender risikerer langtidsledighed, hvis de ikke kommer hurtigt i job efter studiet.

For det tredje skal det internationale aspekt styrkes. Det skal være nemt at arbejde i udlandet for danske ingeniører, og de faglige netværk skal have mulighed for at hente interessante udenlandske navne ind til arrangementer.

Kandidater i