Normal fixed img 6282  3
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Knud Nissen

Liste Privatansattes Liste
Uddannelse Teknikumingeniør
Retning Elektronik,Stærk- og Svagstrøm
Årgang 1984
Arbejdssted Grundfos A/S
Alder 56
Hvem er jeg

Jeg er uddannet svagstrømsingeniør (1984) fra Sønderborg Teknikum. Jeg har de sidste 20 år været mellemleder indenfor IT driftsorganisationerne på først Danfoss og nu Grundfos. Det har i begge tilfælde været globale teams - jeg har ledet - med de udfordringer og muligheder som distance ledelse byder på.
Mit jobskifte i 2012 indebar en flytning til det midtjydske - hvor jeg lever sammen med min kæreste, der driver bed and breakfast. Jeg er far til to drenge på hhv 27 og 22 år.

I skal vælge mig, fordi….

IDA skal fortsætte sin udvikling til at være en faglig organisation - der har et tidssvarende tilbud til medlemmerne. Således at vi både husker det, en faglig organisation kommer fra - og får udviklet tilbud, der gør det muligt for ingeniører at være et endnu vigtigere aktiv for de virksomheder, man er ansat i - og samtidig fastholder sin markedsværdi.
God ledelse i et globalt arbejdsmarked er det jeg brænder for - det at kunne gøre en positiv forskel for den enkelte og helheden.
Jeg mener at tiden er inde til at tage et opgør med den accellererende udvikling - og fokusere på, hvad vi gør ved os selv og verden - ved at hoppe med på den vogn.