Normal fixed nik 5580 5
Under valget kan du debattere med kandidater på www.ing.dk. Klik ind og deltag.

Jesper Terp Christensen

Liste Privatansattes Liste
Uddannelse Civilingeniør/Master of Science in Engineering
Retning Uden for kategori
Årgang 2010
Arbejdssted Semco Maritime A/S
Alder 31
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg

Jeg er ingeniør og jeg brænder ikke for pamperi og fagforenings snak – men derimod at skabe et IDA som styrker os som ingeniører hver især – og som gruppe.

Miljøet i dag dikterer kamp for at blive imødeset – både af arbejdsgivere, men også af politikkere, derfor må vi have en fælles platform og det er denne jeg mener at IDA udgør.

Uddannelse:
- Civil ingeniør fra AAU 2010 – Eksport og produktion (International Teknologiledelse – på nutids uddannelsessprog)

Karriere:
- Ansat i Offshore branchen igennem en årrække, først som processejer/konsulent og senest som ”Driver” på ledelsessystemer og standardiserings projekter.

I skal vælge mig, fordi….

Jeg vil se et IDA som styrker os som ingeniører – og det mener jeg i en bred forstand.
Jeg ser 3 faser:
1 - Jeg ønsker IDA styrker vores profil/brand, hvilket gør os mere synlige og mere interessante. - Man skal kunne prale med ville læse til ingeniør.
2 – Jeg ønsker at IDA støtter vi der er uddannede og derfor har brug for netværk, sparring og opdatering/efteruddannelse. – Vi skal være den faggruppe som andre ser op til, og er misundelige på.
3- Jeg ønsker IDA støtter os med saglighed og færdighed, når det gælder de områder hvor man kan komme til kort, det kan være kontrakts/lønforhandlinger eller konfliktmægling.